Merkezimizde Yöneticilerimize Yönelik Soruşturma Teknikleri Semineri Gerçekleştirildi

İlçemizde görev yapan müdürlerimize yönelik "Soruşturma Teknikleri Semineri" halk eğitimi merkezimizde yapıldı.

09.05.2024 23

Okul/kurum yöneticilerinin gerek amir olarak yetki kullanmak istediklerinde gerekse muhakkik olarak görev aldıklarında çalışmalarını ehliyetle yerine getirmelerine katkı sağlamak amacını taşıyan seminer Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişi Metin ÖZTÜRK Bey tarafından verildi. Seminer 29 Nisan Pazartesi günü başlayıp 3 Mayıs Cuma günü sona erdi.

İlçemizde görev yapan okul/kurum müdürlerinin katıldığı seminerde disiplin kavramı, suç, delil muhakkiklik vb temel kavramlar detaylarıyla anlatıldı. İnceleme ve soruşturmada usul ve esaslar, delil toplama yöntemleri, etkili soru sorma teknikleri, raporlama süreçleri soruşturma süreçlerinin yönetimi vb hususlar örneklendirilerek işlendi.

İdarecilerimizin dikkatle dinleyip not aldığı, sorular sorduğu seminer çok verimli geçti.

Bu kıymetli eğitimi veren, tecrübelerini paylaşan, özel telefonunu verip her zaman yardım edeceğini, rahatça arayabileceğimizi söyleyen Metin ÖZTÜRK Bey’e teşekkür ediyoruz.