Yahyalı Şehit Adem İlkkılıç Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: VİZYONUMUZ Hedefimiz; Çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini oluşturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda; adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, TOPLAM KALİTE´ yi bütün oluşumları ile gerçekleştirmektir.

Misyon: VİZYONUMUZ Hedefimiz; Çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini oluşturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda; adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, TOPLAM KALİTE´ yi bütün oluşumları ile gerçekleştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 352 611 30 17

Belgegeçer -

WEB - https://yahyalihem.meb.k12.tr

Adres - Seydili Mahallesi Hasan Hüseyin Arıkan Cad. No13 38500 Yahyalı / KAYSERİ

Öğretim Şekli :Tam yıl tam gün

Yerleşim Yeri - Seydili Mahallesi Hasan Hüseyin Arıkan Caddesi No:13 YAHYALI/ KAYSERİ

Ulaşım Saat başı Kayseri, Yeşilhisar ve Develiye otobüslerle ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kayseri iline 110 km, Develi ilçesine 30 km, Yeşilhisar ilçesine 40 km uzaklıktadır.