Kurum Adı : Halk Eğitim Merkezi
WEB Adresi : http://yahyalihem.meb.k12.tr
Adres : Seydili Mahallesi Hasan Hüseyin Arıkan Cad. No13 38500 Yahyalı / KAYSERİ

VİZYON
VİZYONUMUZ Hedefimiz; Çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini oluşturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda; adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, TOPLAM KALİTE´ yi bütün oluşumları ile gerçekleştirmektir.

MİSYON

Öğretmen Sayısı : 6
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 2579
Öğretim Şekli : Tam yıl tam gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati :
Derslik Sayısı : 8 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (4 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Kayseri iline 110 km, Develi ilçesine 30 km, Yeşilhisar ilçesine 40 km uzaklıktadır.
Ulaşım : Saat başı Kayseri, Yeşilhisar ve Develiye otobüslerle ulaşım mevcuttur.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR