Güvenli Taşıma Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Postallı Güvenli Eğitim, Güvenli Öğrenci Taşıma Konusunda Değerlendirme Toplantısı yaptı.

03.02.2024 39

Yavuz Postallı

Kayseri Valimizin bizzat kendi imzası ile gelen talimatlar doğrultusunda güvenli taşıma konusunda yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Güvenli Taşıma Servis  Şöforlüğü Eğitimi ile ilgili olarak 103 Şoförün eğitim aldığını, Temel eğitim öğrencilerini taşımak için Refakatçi Personel Eğitimini de kursiyerlerimizin Şehit Adem İlkkılıç Halk Eğitimi Merkezinde tamamladıklarını ifade etti.   Resmi ve Özel taşıma yapan her esnafımızın kanun ve yönetmeliklerin gerektirdiği şekilde taşıma yapmalarını, bundan sonra da bu servislerin kendilerinin de içinde olduğu bir komisyon tarafından sürekli denetleneceğini ifade etti.

Kazasız belasızx taşıma dilekleri ile toplantı sona erdi. 01.02.2024